Om Hilley House

Företaget grundades år 2004, genom uppköp av en traditionell ridsportsbutik, i Ängelholm. Butiken hette då Huntley Häst & Jakt. Butiken utvecklades genom att utöka sortimentet med jakt och hästinspirerade inredningsprodukter, och fick ett gott renomée genom sitt högkvalitativa sortiment, en högklassig service samt ett kunnigt bemötande.

Under de kommande åren anordnades föreläsningar, seminarier, modevisningar och andra trevliga events utöver den ordinarie butiksförsäljningen. Man började även tillsammans med Medborgarskolan anordna kurser i jägarexamen.

Företaget delades år 2010 i två delar, och Hilley House & Saddle blev det nya namnet på en gårdsbutik i Hillarp. Nu frångick man det traditionella ridsport sortimentet, och kvar blev jaktkurser, sadlar, bett och inredningsdetaljer, inom segmentet häst, hund och jakt. Man fick även förtroendet att överta den skandinaviska agenturen för den franska sadeltillverkningen av MACEL Saddles,

År 2019 blev Hilley House & Saddle, ”endast” Hilley House, då företaget såldes och tidigare ägaren behöll agenturen av MACEL Saddles Scandinavia.

Hilley House drivs idag som ett familjeföretag, och vi fortsätter att driva företaget i samma anda som tidigare, men med ytterligare satsning på jakt- och fritidskläder. Vi är en webbshop, men ni kommer även träffa oss på mässor och olika event. Kom även och se vårt högkvalitativa sortiment i vårt showroom, som planeras i Onsala, strax utanför Kungsbacka. Vi fortsätter även samarbeta med förra ägaren, genom att vara återförsäljare av MACEL Saddles.

Vi hoppas och tror, att vårt familjeföretag med gemensamma krafter och kunskaper, samt en stor portion servicekänsla, skall lyckas med vår vision att:

”Allt är möjligt – men mirakel kan ta lite längre tid”

Välkommen att kontakta oss.

Adress:

Hilley House

Onsala Kulleväg 47

439 34 Onsala

Hallands län

Organisationsnummer:

620920-5126